dauwpop druk en koud maar beregezellig

Dauwpop was afgelopen donderdag hartstikke druk. Ondanks het koude weer kwam het publiek in groten getale naar het festivalterrein in Hellendoorn. De meeste bezoekers waren slim genoeg om zich warm aan te kleden, zodat de kou al snel vergeten was.

Di-rect blijkt één van winnaars van de dag. Met het optreden in Hellendoorn lijkt het ‘puber’-imago van de band af te vallen. De reacties op de band met de nieuwe zanger zijn erg goed. Daarnaast kwam ook Dog Eat Dog goed over op het publiek. Admiral Freebee vroeg meer voorkennis van het publiek, door veelal nieuwe nummers te spelen, die toch minder catchy overkwamen dan de muziek van het eerste album. Ook de klanken van Ed Kowalzcyk deden het publiek goed.

Als we de geluiden goed hebben opgevangen heeft de groep ‘kwajongens’ uit Luttenberg dit jaar het kratje wel succesvol op het festivalterrein begraven. Dat wil dus zeggen dat de pilsjes dit jaar wel binnen de omheining van Dauwpop lagen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.