dansen met internationale groepen

Het 34e Internationaal Folklorisch Salland Festival wordt van 17 tot en met 20 juni in Raalte gehouden. Maar voor die tijd organiseren festivalvrijwilligers een aantal voorstellingen voor speciale groepen. Naast bezoeken aan scholen en instellingen zit daar ook al een aantal jaren de meedansochtend bij.

De meendansochtend wordt op donderdag 19 juni van 9.30 uur tot 12.30 uur gehouden. Je kunt meedansen en kijken naar twee buitenlandse groepen. De entree (inclusief koffie) bedraagt 6,50 euro en aanmelden kan via de website of via 0572-357485.

Naast deze ochtend is er sinds 2005 een middag voor Zonnebloem- en EHBO-afdelingen uit de regio. Deze wordt gehouden op vrijdag 19 juni van 14.00 uur tot 16.30 uur. Kijken naar drie van de deelnemende groepen kan voor een entreeprijs van 6,50 euro.

De organisatoren gaan er vanuit dat voor deze programma’s in juni aan de kassa geen kaarten meer beschikbaar zijn. Voor de normale (voor jong en oud toegankelijke) voorstellingen op de vrijdag- en zaterdagavond en zondagmiddag zullen, zoals te doen gebruikelijk, begin juni de kaarten via het VVV-ANWB kantoor Raalte en via de website staging2.sallandfestival.nl te bestellen zijn. Dit jaar zullen Internationale Folkloregroepen uit Polen, India, Macedonië, Engeland, Moldavië en Ghana naar Raalte komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.