Home / archiefcentraal / danny de boer op podium in hengelo

danny de boer op podium in hengelo

Het zat coureur Danny de Boer in de voorbereiding op deze wedstrijd niet helemaal mee. Tijdens de kwalificaties diende zich een elektronisch probleem aan dat, zoals later bleek, ook nog gevolgen zou hebben in de race. Om 15.45 uur vertrok Danny vanaf de vierde startplek, waarna de race even later in de tweede ronde werd stilgelegd vanwege een valpartij. In de race na de herstart kan De Boer eerst prima volgen op de derde stek maar gedurende de wedstrijd zakt Danny terug naar de vijfde plek. Dit lijkt ook zijn klassering te worden totdat in de laatste bocht Vos en Kerkhoven het elkaar wel heel lastig maken en Danny hier volop van profiteert door als derde de finishlijn te passeren.

Het Serco Racingteam staat na drie wedstrijden aan kop in de totaalstand van de Dutch Superbikes, met 1 punt voorsprong op Arie Vos en 11 punten op Bob Withag. De volgende race is in het Pinksterweekend in Oss.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.