dames sv raalte kampioen het verslag

Het was ons zondag al opgevallen omdat de platte wagen door het dorp reed met hossende kampioensdames erop (wel heel dicht in de buurt van het Rohdaveld). Dames 1 van SV Raalte was kampioen geworden.

Later die avond stuurde Henny Tijink het kampioenverslag: “Het eerste damesteam van SV Raalte is ongeslagen kampioen geworden van de 4e klasse. Nadat vorige week concurrent Voorwaarts met 1-2 werd verslagen kon met een overwinning op Heeten dames 2 de titel gehaald worden. Er was veel publiek aan de Jan van Arkelstraat en dat zorgde voor een prima ambiance. De moeders van de speelsters stonden als cheerleaders langs de kant.

Raalte ging fanatiek van start en vooral Susanne Haarman was niet te houden. Zij schoot drie keer achter elkaar raak. Hierdoor was de ban gebroken en kon Raalte rustig de voorsprong uitbouwen. Dit resulteerde uiteindelijk in een 13-1 uitslag. Hierna kon het echte feest beginnen op het veld met de gebruikelijke bloemen en daarna een rondgang op de platte wagen door het dorp.

De titel kan zondag 16 mei nog meer glans krijgen want de voetbalsters hebben zich ook geplaatst voor de bekerfinale die in Arnhem wordt gespeeld. Dus Raalte gaat op voor de dubbel.”

Voor meer foto’s van het feest, heeft Koert Hensema nog ruim 900 platen op zijn website gezet. De foto’s zijn te bekijken op http://staging2.raaltedames1.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.