dames recreanten rood wit75 kampioen

Na een oproep binnen de vereniging is Rood-Wit ’75 september 2009 gestart met acht dames van 30+.

De dames werden ingedeeld in de hoogste klasse van de dames recreanten binnen de competitie van de NeVoBo IJsselstreek. Het begon zeer voortvarend. De eerste klap was een daalder waard. Wedstrijd na wedstrijd werd gewonnen. De champagne werd al koud gezet en de platte wagen stond gereed.

Maar toen kwam het gevreesde winterdipje. Alle zeilen moesten worden bijgezet.

Tijdens de laatste wedstrijd die voor eigen publiek gespeeld werd, had Rood-Wit één set nodig om kampioen te worden. Na een sidderende eerste set was het duidelijk: De beker was voor Rood-Wit’75. De rest van de wedstrijd kon ontspannen gespeeld worden. De dames gaan het nieuwe seizoen de beker verdedigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.