crt aspergetocht 157 deelnemers

Welgeteld 157 fietsliefhebbers deden afgelopen zondag mee aan de Sallandse Aspergetocht. Er waren 83 belangstellenden voor de 100 km, 48 deelnemers aan de 60 km en 26 fietsers reden de 30 km. Onder deze 26 deelnemers waren 4 wandelaars van wandelgroep Raalte, al jaren trouwe deelnemers.

Er waren drie spiksplinternieuwe routes. Mooie routes, zo zeiden de deelnemers achteraf. Bij de Sallandse Aspergetocht op de Luttenberg stond een tent, met tafeltje en zitje, waar kok Wim Roesscher samen met Suzanne en Petra Haerlman een lekker Aspergehapje aan de fietsers voorschotelden.

Een prima geslaagde dag. Niks zat tegen, het weer was niet goed, maar nou ook niet bar slecht, alleen de weersvoorspellingen zaten tegen. Weer een les voor volgend jaar; niet alleen het weer moet meezitten, ook de weersvoorspellingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.