computercursussen in swaenewoerd

In het dienstencentrum Swaenewoerd word door een aantal vrijwilligers computercursussen gegeven voor senioren. Voor de beginnende computergebruiker, maar ook voor degene die wat meer wil weten van e-mailen, surfen, tekstverwerken, Excel en fotobewerking.

De volgende cursus start weer in week 35, dat is de week na Stöppelhaene. Iedere cursus bestaat uit 8 dagdelen van 2 uur. Bij elke cursus zijn 2 vrijwilligers en maximaal 6 cursisten. Er wordt rekening gehouden met de wensen en snelheid van de cursisten.

Om te kunnen deelnemen aan deze cursussen wordt wel verwacht dat je thuis beschikt over een computer, waarmee je ook een e-mail kunt versturen. De verschillende cursussen worden op de volgende dagen gegeven:

Beginnerscursussen op maandag en dinsdagmorgen.

Vervolgcursus op donderdagmorgen.

Fotobewerking op woensdagmorgen.

Genealogie op vrijdagmorgen.

Word en Excel op vrijdagmiddag.

Een folder met meer informatie en het inschrijfformulier kun je afhalen bij de balie van Swaenewoerd. Of door te bellen naar 0572 – 345678. Alle informatie wordt dan toegestuurd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.