citroen c1 hoofdprijs zomeractie rov

Het ROV presenteert van dinsdag 1 juni tot en met zaterdag 3 juli voor de vierde keer de jaarlijkse Zomeractie. Deze actie is dit jaar groter dan ooit. Kon je vorig jaar nog een scooter winnen, dit jaar is de hoofdprijs een nieuwe Citroën C1 ter waarde van 9.500 euro. “Nadat we de Citroën rond hadden, hebben we echt even gejuicht”, vertellen Huub ter Haar en Ewald Diekman namens de activiteitencommissie van het ROV, die tekent voor de organisatie van de Zomeractie.

Natuurlijk is de Citroën C1 niet de enige prijs. Elke week worden er onder de deelnemers aan de actie circa dertig prijzen verloot. Over de samenstelling van de prijzenpot volgt later meer informatie. Op zaterdag 3 juli beleeft de Zomeractie haar finaletrekking in het centrum van Raalte. Meedoen is hartstikke simpel. Als je tussen dinsdag 1 juni en zaterdag 3 juli bij één van de circa zestig winkeliers in Raalte die meedoen aan de actie een aankoop doet van 10 euro of meer, ontvang je een bonnetje met daarop een unieke code. Deze code kun je invoeren op de site van Salland Centraal. “Vorig jaar was er wat kritiek over de codes”, vertelt Huub. “Veel mensen vonden ze nogal moeilijk. Daarom is de codering dit jaar aangepast. Je hoeft alleen maar een aantal cijfers in te vullen. Dergelijke unieke codes zijn nou eenmaal noodzakelijk om te voorkomen dat er gefraudeerd wordt!”

Met de ingevoerde code maak je kans op één van de circa dertig weekprijzen. De weektrekkingen zijn gepland op 8, 15, 22 en 29 juni. In principe kun je met één bon, twee prijzen winnen: een weekprijs en één prijs van de grote finaletrekking op 3 juli. “Gooi dus nooit je bonnetje weg”, vertellen Huub en Ewald. “Op 3 juli kun je in het centrum al je bonnetjes kwijt in de laadruimte van de Citroën. Wie weet ben je de gelukkige winnaar van één van de grote finaleprijzen. We zullen de finaletrekking uiteraard omlijsten met veel extra activiteiten.”

De Zomeractie van het ROV is inmiddels een waar succesnummer. Vorig jaar werden van de zestigduizend uitgegeven bonnen er in totaal veertigduizend ingeleverd. “En met deze hoofdprijs hopen we de actie nog weer een treetje omhoog te helpen”, vertellen Huub en Ewald. “Het kan allemaal omdat we samen met alle deelnemende winkeliers de prijzenpot betalen. En dan is er veel mogelijk. Bovendien hebben we de prijzen scherp ingekocht. Dit is geen actie van enkele ondernemers, we dragen dit samen met bijna alle winkeliers in het centrum.” En what’s next? Volgend jaar een vette Limo als hoofdprijs? Ewald: “Nou, na een scooter en een auto, willen we volgend maar eens voor een boot gaan, ha ha!”

Vorig jaar kon je de unieke codes invoeren op de site van het ROV. Dit jaar werkt het ROV daarvoor samen met Salland Centraal. “Die site heeft al veel traffic en bovendien beschikt Salland Centraal over meer digitale know how dan wij”, stelt Huub. Klik op de banner op staging2.sallandcentraal.nl of surf direct naar http://winkeleninraalte.sallandcentraal.nl en de rest wijst zich vanzelf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.