carnaval weer terug de in lampe

De Leeren Lampe is met ingang van het carnaval in 2011 opnieuw de residentie van de Stöppelkaters. De Raalter carnavalsvereniging zal dus niet langer enkele feesttenten exploiteren op de Domineeskamp.

Nadat de Leeren Lampe in 2008 haar deuren sloot, moest de carnavalsvereniging noodgedwongen uitwijken naar een tent op de Domineeskamp in Raalte. Met de opening van De Leeren Lampe in september is dit niet meer nodig.

Voorzitter Erik van Assen en exploitant Joop van den Enk zijn erg blij met de voorgenomen samenwerking. Nu al zijn er van beide kanten allerlei mooie ideeën over de aankleding van De Leeren Lampe en de invulling van de programmering. De Leeren Lampe zal tijdens het komende carnavalsfeest weer worden omgedoopt tot Stöppelburcht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.