cafe de koenjer wint sallands kroegentoernooi

Café De Koenjer uit Mariënheem mag zich een jaar lang Sallands Kroegenkampioen noemen, als het om voetballen gaat tenminste. In een deelnemersveld van Marienheem, Luttenberg, Broekland, Raalte en Heeten was Marienheem zaterdag op de sportvelden van SDOL de glorieuze winnaar.

De Luttenbergse teams De Schoenmaker en Spoolder hadden nog heel wat voetbalgeweld in te brengen, maar Mariënheem ging met de wisselbeker aan de haal. Vorig jaar ook al, maar dat is toen op een illegale manier gebeurd.

Of de kroegvertegenwoordigende teams uit Luttenberg en Raalte nog verzwakt zijn doordat spelers zondagmiddag nog nacompetitie moeten spelen is niet bekend. Vanuit Luttenberg ontvangen we die berichten wel. Sallandse topscoorder Niels Kolkman schijnt een notoire kroegtijger te zijn en die staat vanmiddag gewoon in de wei tegen Hoeve Vooruit. Dus was hij het zaterdag niet bij.

Zoals gebruikelijk werd het toernooi afgesloten met een gezamelijke barbeque. Voor meer foto’s van dit toernooi zie ook staging2.sporthalluttenberg.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.