cafe de baron viert 10 jarig bestaan

Op vrijdagavond 14 mei draait DJ Coen plaatjes voor jong & oud. Op zaterdag 15 mei is de prijsuitreiking van de Vrienden van de Baron. Op deze avond kunnen er tegen een vergoeding liedjes worden aangevraagd. De opbrengst van deze liedjes komt ten goede aan de Heinose teams van Alpe d’HuZes.

Op zondagmiddag 16 mei van 16.00 uur tot 18.00 uur worden alle vaste klanten uitgenodigd om het jubileum met de eigenaren Erwin en Carlien Tuitert te vieren. “Dit wordt een bijzondere middag waarbij we alle bedrijfsleiders uit het verleden hebben uitgenodigd om deze middag aan te kleden. Tijs Velner (2000), Jany Groteboer (2001- 2003), Jan Maat (2003 – 2008) en Lucinda Vosman (2008 tot heden) zijn deze middag aanwezig om samen met ons en de vaste klanten het glas te heffen op ons 10-jarig jubileum”, vertelt Carlien enthousiast.

“In 2000 startten Carlien en Erwin Tuitert Café de Baron. De Baron is gevestigd in het voormalig gemeentehuis en kenmerkt zich nog echt als bruine kroeg voor zowel jong als oud,” vertelt Carlien. Wie Erwin en Carlien wil feliciteren met het 10 jarig jubileum zijn van harte uitgenodigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.