Home / archiefcentraal / buurtbus wijhe raalte krijgt vorm

buurtbus wijhe raalte krijgt vorm

De bijeenkomst voor de nieuwe vrijwilligers was georganiseerd door Het Steunpunt Vrijwilligerswerk en de gemeente Olst-Wijhe. Medewerker John van der Kolk hield een betoog over het ontstaan van de buurtbus, de lobby bij de Provincie, het uiteindelijke besluit om de buurtbus op te mogen zetten, de mogelijke route die de bus gaat rijden en het plaatsen van de haltebordjes. Ook de samenwerking met de gemeente Raalte werd niet vergeten.

Na een reeks vragen, werd overgegaan op het samenstellen van een voorlopig bestuur. Zes heren boden zich aan, die vervolgens al de eerste werkafspraken hebben gemaakt. De middag werd afgesloten met een foto voor het gemeentehuis.

Vierentwintig vrijwilligers lijkt veel, maar er moeten er nog zeker tien bij. Als je belangstelling hebt om een vrijwillige klus op je te nemen, dan kun je contact opnemen met Karin Köster van het Steunpunt vrijwilligerswerk (vrijwilligers@kulturhusolstwijhe.nl of telefonisch via: 06 50505768).

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.