broeklands talent op ribs en blues

Het jonge straattheatertalent Fabian uit Broekland maakte tijdens Ribs & Blues 2009 geheel op eigen initiatief onverwachts zijn meer dan geslaagde opwachting bij Theaterland. In zijn opvallende creatie als ‘gouden boer’ die urenlang stilzat veroverde hij de harten van de bezoekers.

Uiteraard mocht hij dus niet ontbreken op het 14e Ribs & Blues-festival deze Pinksteren. Dit keer heeft het jonge Broeklandse talent aangekondigd met zijn nieuwste creatie, ‘ de scholier’, naar de Domineeskamp te komen. Op beide Pinksterdagen zal Fabian ’s middags als ‘living statue’ te zien zijn bij het Hoftheaterpodium midden op het festivalterrein.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.