Home / archiefcentraal / brandweer rukt uit voor schoorsteenbrand

brandweer rukt uit voor schoorsteenbrand

Het brandweerkorps van Lemelerveld is zondagavond uitgerukt voor een schoorsteenbrand aan de Koetsierstraat in het dorp. De bewoners waren op dat moment niet thuis en de brandweer was gewaarschuwd door de buren. Ook de bewoners waren gewaarschuwd door anderen en toen zij bij hun woning aankwamen stond de brandweer al voor de deur. Zij zagen veel rook en vonken uit de schoorsteen komen. Nadat de brandweer de brandende massa in de schoorsteen had verwijderd en de schoorsteen had geveegd konden zij weer inrukken.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.