bnw race team haalt een tweede plek

Het BNW Race team heeft op het circuit van Spa Francorchamps een tweede plek bereikt. Coureur Jarno mocht op een tweede plek starten, kon Jan Frank Bakker op zijn snelle Absaf niet bijhouden. Hij is blij met deze tweede plek, die tevens meetelt voor het Open Nederlands Kampioenschap.

Een andere coureur, Boy, had pech met zijn motor. Hij ging als vierde de eerste bocht in, maar dat ging snel minder. Vooraf rookte de motor al flink en achteraf bleek een gat in de zuiger te zitten. 16 mei krijgen de coureurs een nieuwe kans, dan meten ze hun krachten circuit van Hengelo Gelderland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.