beurs lijkt verkooptruc bosgoed schrapt datum

Remco Dufour van café/zaal Bosgoed waarschuwt iedereen voor een organisatie die mensen onder valse voorwendselen naar zijn zaal lijkt te willen trekken.

Onbekenden hebben zijn zaal op woensdag 26 mei geboekt voor twee vergaderingen. De afgelopen dagen is er een folder in de regio verspreid van ‘Wellness & More’ waarin een waardebon ter waarde van 250 euro zit. Deze zou men op woensdag 26 mei kunnen inleveren bij Bosgoed. Het lijkt te gaan om een grote verkooptruc waarbij iedereen gebruik kan maken van zogenaamd spectaculaire aanbiedingen.

Remco heeft de vergaderingen inmiddels geschrapt uit zijn agenda. De beurs gaat dus ook niet door. Hij heeft geprobeerd om contact op te nemen met de organisatie. Op geen van de opgegeven nummers blijkt iemand op te pakken. Dufour heeft de opdrachtgever terug getraceerd naar een organisatie die eerder in verband is gebracht met oplichting en zeer agressieve verkooptrucs.

Eerder kregen ook Zaal Spoolder in Luttenberg en Gasterij Nijland in Wijhe te maken met dergelijke organisaties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.