beelden uit zimbabwe in natuurlijke tuin

Stenen beelden uit Zimbabwe zijn in mei te bezichtigen in een grote natuurlijke tuin in Boskamp. Tussen bloeiende planten, struiken en langs vijvers kunnen bezoekers genieten van een variatie aan beelden van kunstenaars uit Zimbabwe. Abstracte kunst, vogels, koppen en vrouwenbeelden hebben hun natuurlijke plek in de aantrekkelijke tuin gevonden.

De eigenaren van de beeldentuin, Gosse Jongstra en Hillie van Dreven, zijn blij dat het is gelukt om ook dit jaar een gevarieerde collectie uit Zimbabwe te importeren, ondanks de moeilijke situatie in dat land.

Ook is er keramiek van Thea de Badts uit Marle te bewonderen. Nieuw dit jaar is Iron Art. Het bestaat uit kleurige handgeblazen vogels, vastgezet op ijzeren pinnen of balansen.

De opening is op zondag 9 mei om 13.00 uur. Deze wordt verricht door Simon Gavanze, beeldhouwer uit Tengenenge, Zimbabwe. Daarna is de tuin nog open t/m 24 mei op Hemelvaart- en Pinksterweekend van 13.00 tot 17.00 uur op Eikelhofweg 2B Boskamp. De toegang is gratis. Een voorproefje zie je op staging2.beeldenuitzimbabwe.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.