beachtennistoernooi luttenberg in teken van wk

Van dinsdag 8 juni tot zondag 13 juni vindt de achtste editie van het beachtennistoernooi in Luttenberg plaats. Het toernooi wordt gehouden in de zandafgraving van de familie Heuven aan de Butzelaarstraat, en zal dit jaar volledig in het teken staan van het Wereldkampioenschap voetbal. De wedstrijden beginnen dinsdagavond om 19.00 uur. Woensdagmiddag speelt de jeugd vanaf 13.30 uur, en op donderdag laten de vijfenvijftig-plussers zien dat lichtaam en geest nog soepel zijn. Op zondag zijn er de finales vanaf 09.30 uur.

Aanmelden voor het toernooi kan tot uiterlijk 15 mei door een mailtje te sturen naar Walter Hobert (waltercindy@home.nl). Bellen of sms’en kan ook naar 06-46396981. Het beachtennistoernooi -georganiseerd door de dinsdagavond ploeg van tennisvereniging Luttenberg- is mede mogelijk gemaakt door sponsorbijdragen van meer dan vijfendertig bedrijven. De organisatie is deze bedrijven dankbaar voor de steun.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.