basketbalclinic henk pieterse 250 deelnemers

Ruim 250 leerlingen van de basisscholen de Gouden Emmer, de Dolfijn en de Springplank kregen donderdagmiddag basketballes van de 211 cm lange oud-basketballer Henk Pieterse. De oud-basketbalinternational Henk Pieterse gaf vijf basketbalclinics voor basisscholieren op het basketbalveld naast sporthal Hoogerheyne in Heino. Special voor overblijfkinderen organiseerde Henk ook nog een extra clinic. Zo’n 40 kinderen deden enthousiast mee met deze les.

Op dinsdag 22 juni 2010 komt Henk nog een keer naar de gemeente Raalte. Als afsluiting van het project ‘de gezonde week op school’ verzorgt hij samen met streetdance docenten een basketbal- en streetdance clinic in Luttenberg, Broekland en Raalte. Meer informatie over deze clinics is te vinden op staging2.raalte.nl/sport.

Deelname is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.