bartus jonkman nieuwe voorzitter vvd raalte

Bartus Jonkman is de nieuwe voorzitter van de VVD afdeling Raalte. Dat werd donderdag besloten op de VVD-ledenvergadering in Café Laurel’s. Naast de benoeming van de nieuwe voorzitter is Jan Nijkamp benoemd tot penningmeester en Alexander Kreule werd tot bestuurslid gekozen. Wim Arends werd als afgetreden raadslid onderscheiden.

Wim Arends kreeg de Gouden speld van Verdienste van de afdeling Raalte. Deze speld werd pas voor de derde keer uitgereikt. Speciaal voor deze gelegenheid was burgemeester Jean Paul Gebben van Renkum (daarvoor wethouder in Raalte) naar Raalte gekomen. Gebben weet hoe zo’n speldje voelt, hij heeft er zelf namelijk ook een, en kreeg de eer om Wim Arends in lovende en dankbare woorden toe te spreken. Arends blijft na dertien jaar raadslidmaatschap, uitdrukkelijk aanwezig als lid van de steunfractie.

Deze avond werd ook afscheid genomen van de bestuursleden Willem Jan Markerink, Hennie Gerritsen en van voorzitter Harry Ogink. Harry Ogink heeft mede onder zijn leiding de VVD zien groeien van 36 leden in 2006 tot een kleine 70 leden nu.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.