automat raalte viert 5 jarig bestaan

Automat is een totaalleverancier en inbouwer van automaterialen en extraatjes voor verfraaiing van het in- en het exterieur van jouw auto. Van autolampjes tot speakers en van decoratiemateriaal tot volledige multimediasystemen, van nieuwe banden (en velgen) tot ruitenwissers, bij Automat is alles mogelijk, zowel voor de particulier als voor het bedrijfsleven. Automat Raalte maakt onderdeel uit van de TCR Groep Daaronder vallen verder TCR Raalte, Taxi Rietman in Deventer, TCR Dalfsen, TCR Tours, Automat Deventer en het BP-tankstation aan de Westdorplaan in Raalte.

Tijdens de actiedagen zijn er tal van extra activiteiten in de zaak aan de Westdorplaan. Middels een prijsvraag maak je kans op een weekend lang gratis een Cabrio. Verder kun je onder andere een autoradio, een poetspakket en meerdere kleine prijzen winnen. Op vrijdag en zaterdag vind je in de zaak onder andere een stand van Turtle Wax waarbij je advies en informatie over het poetsen van je auto kunt krijgen; diverse ‘getunede’ auto’s die zijn volgebouwd met audioapparatuur en multimedia en een stand van Stinger, legale radar- en laserdetectiesystemen. Uiteraard wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje. Op zaterdag staan er bovendien een frietkraam en een springkussen bij Automat. Tijdens de actiedagen gelden er scherpe aanbiedingen op onder andere autoradio’s, koplampen en ruitenwissers. Als je gedurende die dagen een carkit aanschaft, krijg je vijftig procent korting op de inbouw.

Automat Raalte wil de actiedagen ook gebruiken om het inbouwstation in de spotlights te zetten. “De meeste mensen weten wel dat we alles verkopen voor de auto, maar we bieden nog veel meer”, vertelt vestigingsmanager Ralph Roescher. “Zo kun je hier ook terecht voor APK-keuringen en onderhoud. Dat we hier beschikken over een eigen inbouwstation is ook lang niet bij iedereen bekend. Daar willen we nog meer ruchtbaarheid aan geven omdat we de werkplaats nu exclusief voor onze klanten gebruiken. Eerder verrichtten we daar ook het onderhoud aan de taxi’s van TCR Raalte. Onlangs hebben we daarvoor een extra pand aangekocht op het bedrijventerrein Raalte. Nu kunnen we de werkplaats ook veel functioneler gebruiken voor de inbouw van materialen die we hier verkopen. Dat houdt een nog betere service naar de klant in. Even gratis een autolampje verwisselen? Geen probleem! We zetten graag dat stapje extra!”

Automat Raalte heeft zes medewerkers. “We beschikken hier over een jong en zeer gedreven team”, vertelt Ralph. “We zijn allemaal autofreaks. Dat enthousiasme willen we overbrengen op onze klanten. Met de actiedagen zetten we ons aanbod en al onze mogelijkheden nog eens extra in de spotlights. Dat we nu ons vijfjarig bestaan mogen vieren, hebben we natuurlijk bovenal te danken aan onze klanten. Vandaar dat we het eerste lustrum ook vooral met hen willen vieren!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.