atb team lemelerveld op bergrace oss

In een startveld van ruim 150 man gingen Dienand Broekhuis, Ido Jansen en Jeroen Wessel bij de heren van start in de 75-minuten wedstrijd. Dienand kwam naar zijn eigen zeggen niet zo goed uit de startblokken. Hij had er vervolgens wat moeite mee om de opgelopen schade weer goed te maken. Toen hij eenmaal het goede ritme te pakken had kon hij nog vele renners inhalen. Zijn inhaalrace eindigde op stek 34.

Ido Jansen had wel een goede start. Vanaf zijn startplek in de middenmoot van het grote deelnemersveld reed hij snel naar voren. Na twee ronden nestelde hij zich al bij de eerste vijfentwintig renners. De laatste twee ronden kon hij nog wat doorstomen naar voren om uiteindelijk als 19e te finishen.

Jeroen Wessel had net als Dienand een wat minder goede start maar maakte in de eerste ronde de schade al weer goed. Lang streed hij om een plekje bij de eerste tien. In de laatste ronde was het beste eraf en moest hij nog wat plaatsen toegeven. Ondanks dit finishte hij toch nog op een 14e plaats.

Bij de dames stond Lyan Rensen aan het vertrek. Lyan had een goede start en reed vervolgens een solide race. Ze finishte in de middenmoot op plaats 13.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.