afc amsterdam wint michels toernooi

AFC Amsterdam heeft het afgelopen weekend het Rinus Michels Toernooi op haar naam geschreven. De nieuwe A1, B1 en C1 van de Amsterdammers bleken de allersterkste. Uit handen van René Eijkelkamp ontvingen zij de fraaie Rinus Michels Cup.

Op zaterdag werd de derde editie van het Rinus Michels Toernooi gehouden op de velden van Rohda Raalte. Het Rinus Michels Toernooi is een jaarlijks onderling toernooi van Alphense Boys, Quick ’20, d’ Olde Veste, AFC Amsterdam en Rohda Raalte. Deze vijf clubs ontvingen als eerste de Rinus Michels Award voor de beste jeugdopleiding in het amateurvoetbal. Volgend jaar wordt het toernooi georganiseerd door Alphense Boys.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.