adrie duinkerken helemaal in zijn sas

Adrie Duinkerken was maandag misschien wel even de gelukkigste inwoner van Raalte. Maandagmiddag kwam een hijskraan een auto van de voorkant van zijn huis, in de achtertuin plaatsen. Adrie keek vol bewondering toe hoe de auto de lucht in ging en over het dak van het huis aan de Kemphaan getild werd.

Adrie woonde tot 1994 in Wilp, op het Lathmerterrein. In de tuin stond altijd een oude auto waarin Adrie dagelijks achter het stuur te vinden was. Toen een oud-begeleidster dit vertelde, zijn de begeleiders van Adrie direct aan de slag gegaan om een zelfde plan voor hem in Raalte te realiseren. Verschillende bedrijven zijn benaderd om een steentje bij te dragen.

TCR bood aan om de auto met hun autoambulance op te halen uit het buitengebied van Raalte, waar de auto stond. Van Straaten deed een ook een duit in het zakje: Die stelden een hijskraan ter beschikking om de auto over het dak van het huis te tillen.

Direct toen de auto in de achtertuin van het huis aan de Kemphaan stond, sprong Adrie de auto in en genoot zichtbaar volop. Een luide kreet van geluk uit de mond van Adrie sloot een prachtige goodwillactie af.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.