Home / archiefcentraal / zwaanenfestival in het wit

zwaanenfestival in het wit

Het Raalter show- en dweilorkest de ‘tismawajewendband presenteert op zaterdagavond 8 mei het jaarlijkse Zwaanenfestival. Dit feest vindt uiteraard weer plaats bij Hotel de Zwaan. Het thema van dit jaar is ‘Concert in white’.

Uiteraard heeft het thema alles te maken met de kleur wit. De bezoekers krijgen dan ook het verzoek om in witte kleding te komen. Naast enkele optredens van de ‘tismawajewendband zorgt een popband voor de verdere muzikale invulling van de avond. In de voorverkoop kosten kaarten 9 euro, ’s avonds aan de kassa 12,50 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de bandleden en bij Hotel de Zwaan te Raalte.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.