zwaanenfestival in het wit

Het Raalter show- en dweilorkest de ‘tismawajewendband presenteert op zaterdagavond 8 mei het jaarlijkse Zwaanenfestival. Dit feest vindt uiteraard weer plaats bij Hotel de Zwaan. Het thema van dit jaar is ‘Concert in white’.

Uiteraard heeft het thema alles te maken met de kleur wit. De bezoekers krijgen dan ook het verzoek om in witte kleding te komen. Naast enkele optredens van de ‘tismawajewendband zorgt een popband voor de verdere muzikale invulling van de avond. In de voorverkoop kosten kaarten 9 euro, ’s avonds aan de kassa 12,50 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de bandleden en bij Hotel de Zwaan te Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.