zozijn maakt zich op voor truckersdag

De zesde editie van de Truckersdag voor cliënten van ZoZijn staat voor de deur. Op zaterdag 17 april doen ongeveer 160 trucks mee aan de toertocht door Salland.

De ontspanningscommissie van ZoZijn en de chauffeursvereniging DUS (Drivers Uut Salland) slaan hiervoor opnieuw de handen ineen. Motorclub Free-Wheels uit Heeten staat garant voor de veiligheid op de openbare weg.

De tocht voor mensen met een verstandelijke beperking wordt in drie colonnes van vijftig tot zestig trucks gereden. De rit komt langs de plaatsen Luttenberg, Hellendoorn, Haarle, Nieuw Heeten, Heeten en Raalte. In Nieuw Heeten wordt een kleine tussenstop gemaakt, waar de passagiers een klein presentje krijgen aangeboden. De tocht eindigt bij ZoZijn aan de Kemphaan in Raalte.

Diverse chauffeurs en vrijwilligers zetten zich dit jaar opnieuw belangeloos in voor deze rondrit door het Sallandse land.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.