zorgwinkel salland opent webwinkel

Zorgwinkel Salland heeft de eerste webwinkel voor zorghulpmiddelen in Overijssel. De vernieuwde webwinkel voor zorghulpmiddelen van Zorgwinkel Salland is afgelopen maand ‘live’ gegaan. Op de website staging2.zorgwinkelsalland.nl staat een breed assortiment aan hulpmiddelen.

In de webwinkel staan plaatjes van de producten en ook een duidelijke omschrijving en de prijs van het product. De webwinkel is een aanvulling op de bestaande zorgwinkel aan de Brugstraat 32 in Raalte.

Particulieren kunnen hier terecht maar ook organisaties in de zorg. De webwinkel van Zorgwinkel Salland is uniek voor Overijssel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.