zonnig giga peuter feest in heeten

Kikker, de hoofdpersoon uit de boeken van Max Velthuijs, was het thema van afgelopen zondag. Voor de meeste peuters een hoogtepunt, maar voor een enkeling was het schrikken dat Kikker zélf de acte de presence gaf op het feest.

De geschminkte “kikker” peuters hebben zich, samen met hun broertjes en zusjes, uitgeleefd bij de verschillende activiteiten. Het springkussen bleek favoriet. Terwijl hun ouders en (groot)ouders genoten van het mooie weer, koffie en kikkercakejes.

Het Giga Peuter feest wordt ieder jaar georganiseerd door de oudercommissie van de peuterspeelzaal. De opbrengst wordt gebruikt voor activiteiten zoals het Sinterklaasfeest, Kerst ontbijt en lente picknick.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.