zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd in olst

Hou jij van voetbal en wil je laten zien dat jij met je vrienden de beste voetballers zijn? Wil jij de nummer 1 zijn van het toernooi en de beker meenemen naar huis? Jij kan laten zien welke trucjes en moves je in huis hebt om je tegenstander op het verkeerde been te zetten. Doe dan met je vrienden mee aan het zaalvoetbaltoernooi in De Hooiberg in Olst.

Het toernooi wordten op zondag 16 mei in de sporthal De Hooiberg in Olst. Om 11:00 uur geeft de scheidsrechter het eerste fluitsignaal en om 18:00 uur is de laatste wedstrijd afgelopen. Je kunt je aanmelden met teams van 6 personen. De wedstrijden duren elk 5 minuten en worden gespeeld met 5 personen en 1 wissel.

De opening wordt gedaan door een bekend persoon, wie dat is, is nog een verrassing.Ook is er een freestyle voetbalster en een rap-act. Voor de nummers 1, 2 en 3 zijn er natuurlijk bekers te winnen. Gezelligheid en plezier staan voorop in dit toernooi.

Inschrijven kan via zaalvoetbalolst.hyves.nl tot en met woensdag 12 mei 2010. Deze middag is bedoeld voor jongeren met de leeftijd van 12 tot en met 15 jaar. De kosten voor deelname zijn 5 euro per team. Voor meer informatie kan je bellen met Emil Barsoum, telefoon 0619679999.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.