wke maakt eind aan zegereeks rohda

Rohda Raalte is zondag aan het eind gekomen van een uitstekende reeks. WKE uit Emmen was zondag echter te sterk. Beide ploegen hadden voorafgaand aan de wedstrijd 29 punten, maar WKE had drie wedstrijden minder nodig om dat aantal punten bij elkaar te sprokkelen.

Een gelijkopgaande wedstrijd bracht WKE uiteindelijk de drie punten. De wedstrijd had echter net zo goed de andere kant op kunnen kantelen. Helemaal gezien het feit dat WKE vanaf de 23ste minuut met tien man speelde. Het fysiek sterke WKE wist echter te voorkomen dat een paar goede kansen van Rohda Raalte omgetoverd werden in een doelpunt. In de blessuretijd werd het nog wel spannend. Na de 2-0 van WKE in de 90ste minuut scoorde Melvin Velthuis in de 91ste minuut. Enkele seconden later kreeg Rohda Raalte nog een grote kans op de gelijkmaker, maar de inzet werd gepareerd. Zodoende stond Rohda met lege handen na het fluitsignaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.