winnaars fotowedstrijd bekend

De winnaars van de fotowedstrijd van de gemeente Raalte zijn bekend. Naar aanleiding van het bezoek van Koningin Beatrix tijdens Stöppelhaene in 2009 schreef de gemeente deze wedstrijd uit. Op de gemeentepagina en via de website van de gemeente vroeg Raalte haar inwoners foto’s van dit bezoek op te sturen. De winnaars zijn Herman Marissink en Monica In ’t Veld.

De jury, bestaande uit burgemeester Piet Zoon en wethouder Roger de Groot, heeft uit deze inzendingen de twee mooiste gekozen. Beide prijswinnaars worden beloond met een afdruk van een foto naar keuze op canvas. Deze ontvangen ze uit handen van de burgemeester.

De ingezonden foto’s worden geëxposeerd van 26 april tot 10 mei in de hal van het gemeentehuis. Tijdens openingstijden zijn de foto’s te bekijken. Op donderdagmorgen 29 april is de expositie niet toegankelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.