wethouder trapt sport real heino af

De doelgroep was toen net als nu, de gehele bevolking. Het was de bedoeling om de sport te promoten, juist bij die genen die niet bij een sportvereniging betrokken waren. Dit standpunt probeert het plaatselijke actiecomité nu nog zo goed mogelijk te handhaven. Ondersteuning van geoefende sporters blijkt in het programma echter noodzakelijk om het voor de niet sporters ook aantrekkelijker te maken. Daarom is in het reglement opgenomen dat er maximaal 6 competitie spelende voetballers mee mogen doen.

Door de jaren heen is dit juist het argument dat er na verloop van jaren een aantal teams zijn afgevallen. Ze beginnen met een of twee voetballers, maar na verloop van tijd worden steeds meer leden lid van een voetbalvereniging. Ook heeft het Sport Real toernooi in het verleden enkele scheidsrechters opgeleverd.

Het Sport Real was een algemeen gebeuren gericht op sport. In die periode werden er verschillende sport activiteiten georganiseerd: Handbal, Volleybal, Hockey, enz. De schietsport heeft hier ook nog lang aan mee gedaan maar uiteindelijk is de voetbaltak als enige overgebleven.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.