welkoop wint twee tuinawards

Deze prijzen zijn in het leven geroepen door het vakblad Tuin&Co. De vakjury nomineerde achttien kanshebbers in de categorieën beste winkelformule, merkgereedschap, planten, online shop, onderhoud en inrichting. Het publiek, dat in elke categorie de favoriet mocht aanwijzen, heeft massaal gestemd. De Welkoop won de eerste prijs in de categorieën ‘Beste winkelformule’ en ‘Onderhoudsproduct’. De eerste ‘vanwege de uitgebreide combinatie van producten voor tuin, dier en buitenleven’. Het juryoordeel luidde: “Met de Welkoop haal je de natuur dichter bij huis. Daarnaast is de service goed en het personeel is erg vriendelijk.”

In de categorie Onderhoudsproduct ging de eerste prijs naar de VierkanteMeterTuin van Welkoop. Hierover zegt de jury: “Een vierkante meter tuin van latjes van larikshout die makkelijk in elkaar te zetten is voor het kweken van eigen groenten en kruiden. Iedereen kan op deze manier tuinieren. Er is slechts een vierkante meter grond nodig.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.