wedstrijd van de week wijhe 92 epe

De ‘lijnen’ zijn weer geopend. Voor komende week hebben we een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal kan winnen. De bal wordt beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte.

De nieuwe Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van deze Week is het competitietreffen in de Tweede Klasse J tussen Wijhe ’92 en Epe. Wijhe heeft de laatste tijd moeite met winnen. De laatste competitie-overwinning dateert van 13 december. Toen werd met grote cijfers gewonnen van ATC’65.

Wijhe bezet op dit moment de zevende plek in de competitie. De bezoekers uit Epe staan daar een paar plekjes boven, op de vierde plaats. Het verschil tussen de twee is zeven punten. De vorige ontmoeting tussen de twee teams, op 1 november, werd een 2-1 overwinning voor Epe. Gezien Wijhe graag de eerste overwinning van het jaar wil behalen, zijn de Wijhenaren nu waarschijnlijk gebrand op een sportieve revanche.

iconWijhe ‘92Epeicon

[b]Meedoen aan de Wedstrijd van de Week?[/b] Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 11 april 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.