wedstrijd van de week nieuw heeten alexandria

De ‘lijnen’ zijn weer geopend. Voor komende week hebben we een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal kan winnen. De bal wordt beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte.

De nieuwe Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van deze Week is het competitietreffen in de Zesde Klasse B tussen Nieuw Heeten en Alexandria. De teams zijn in een heftige kampioensstrijd verwikkeld. Alexandria staat op de tweede plek, Nieuw Heeten op de derde positie. Het verschil tussen de teams is één punt. Met een overwinning kan Nieuw Heeten op één punt achterstand van koploper Ulu Spor komen. Als Alexandria wint, komt het zelfs gelijk met de aanvoerder van de ranglijst. Flinke belangen dus komende zondag op sportpark De Belte in Nieuw Heeten.

Op 8 november stonden beide teams ook al tegenover elkaar. Nieuw Heeten vertrok toen met een 0-1 overwinning uit Apeldoorn. Maar nu de competitiestrijd zo ontzettend hoog oploopt, lijkt het slechts een illusie dat het elftal opnieuw genoegen neemt met een nederlaag.

iconNieuw HeetenAlexandriaicon

[b]Meedoen aan de Wedstrijd van de Week?[/b] Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 25 april 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.