wedstrijd van de week lemelerveld heino

De ‘lijnen’ zijn weer geopend. Voor komende week hebben we een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal kan winnen. De bal wordt beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte.

De nieuwe Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van deze Week is het competitietreffen in de Derde Klasse B tussen Lemelerveld en Heino. Heino leek een ware kampioenskandidaat in de competitie. Echter, in de laatste twee wedstrijden werden kostbare punten verspeeld. Op Tweede Paasdag verloor het Heinose elftal met 1-2 van De Gazelle uit Deventer. Afgelopen zondag kwam Heino niet verder dan een gelijkspel tegen RDC, eveneens uit de koekstad. Het kampioenschap dreigt daarmee nu buiten het bereik Heino te komen. Winnen in Lemelerveld lijkt dus de enige missie voor het team van Timo Goudbeek.

Lemelerveld staat op dit moment op de achtste plek op de ranglijst, maar wel met de kanttekening dat het team twee wedstrijden minder heeft gespeeld dan de meeste teams in de competitie. Komende donderdag komt, voorafgaand aan de wedstrijd tegen Heino, eerst Heeten nog op visite. Heeten kan met een overwinning op de Lemelervelders de koppositie in de Derde Klasse B overnemen. Lemelerveld heeft deze week dus de mogelijkheid om de bovenste teams uit de competitie flink dwars te gaan zitten: Houdt Lemelerveld dit weekend zowel Heino als Heeten bij de kop van de competitie vandaan? Of moeten de Sukerbieten buigen voor de tegenstanders?

iconLemelerveldVV Heinoicon

[b]Meedoen aan de Wedstrijd van de Week?[/b] Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 18 april 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.