wedstrijd van de week heeten lemelerveld

De ‘lijnen’ zijn weer geopend. Voor komende week hebben we een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal kan winnen. De bal wordt beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte.

De nieuwe Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van deze Week is het competitietreffen in de Derde Klasse B tussen Heeten en Lemelerveld. Lemelerveld is in vorm, maar Heeten heeft de punten nodig om nog in aanmerking te komen voor het kampioenschap. Heeten staat op dit moment op de derde plaats in de competitie, met evenveel punten als de nummer twee Schalkhaar. Lemelerveld heeft op 15 april nog tegen Heeten gespeeld. Toen wonnen de Lemelervelders met 2-0 van de Heetenaren. Hierdoor verloor Heeten het uitzicht op de eerste plaats van de ranglijst. Koploper Columbia ontvangt komend weekend Heino. Als Heino de koploper verslaat en Heeten Lemelerveld nu wel verslaat, wordt het gat voor de laatste wedstrijd slechts 2 punten tussen de beide teams.

iconHeetenLemelerveldicon

[b]Meedoen aan de Wedstrijd van de Week?[/b] Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 2 mei 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.