voorverkoop pinksterparty van start

De voorverkoop voor de Pinkster Party Raalte zaterdagavond 22 mei op de Domineeskamp in Raalte is officieel van start gegaan. Op deze avond treden achtereenvolgens The Horse Company uit Luttenberg/Zwolle, Ryan Shaw uit de VS en Rowwen Heze uit Limburg op.

Toegangskaarten kosten in de voorverkoop 10 euro en zaterdagavond 22 mei zelf 15 euro. Bij Annie Schulten en de VVV/ANWB in Raalte en bij café de Schoenmaker in Luttenberg zijn de toegangsbewijzen te koop. Er kunnen ook E-tickets (10 euro plus servicekosten) gekocht worden via de site staging2.pinksterpartyraalte.nl en staging2.ribsenblues.nl

De Limburgse formatie Rowwen Hèze is dit jaar vijfentwintig jaar actief. De band viert deze mijlpaal met nieuw werk `en een speciale jubileumshow met 25 optredens met 25 speciaal geselecteerde songs uit de afgelopen 25 jaar. Op zaterdagavond 22 mei is ook Raalte in dat rijtje opgenomen.

De Limburgers kunnen terugblikken op een groot aantal hoogtepunten. Pinkpop, Roskilde Festival, UITmarkt Amsterdam, Vrienden van Amstel, het voorprogramma van de Rolling Stones in Landgraaf, gezamenlijke optredens met Los Lobos en Flaco Jimenez, meer dan 650.000 verkochte albums (zowel op vinyl als CD), talrijke gouden en platina platen en een trouwe schare fans in heel Nederland en België. Begonnen als Engelstalig bandje uit de Peel is Rowwen Hèze uitgegroeid tot een van de grote acts in de Nederlandse popmuziek. En dat alles met liedjes in het Limburgs dialect. Rowwen Hèze-songs als ‘De Peel in brand’ , Bestel mar’, ‘Limburg’ en ‘De neus umhoeg’, goed voor hoge hitnoteringen zijn als popklassiekers niet meer uit het muzikale erfgoed van heel Nederland weg te denken.

Ryan Shaw komt in mei naar Nederland voor 6 concerten in onder meer Groningen, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Zijn concert in Raalte is het enige in Oost-Nederland. Sinds eind vorig jaar tijdens 3FM Serious Request het nummer ’It gets better’ het lijflied van de 3 DJ’s in het Glazen Huis in Groningen werd, is de Amerikaanse soulzanger veelvuldig op de radio te horen en op tv te zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.