Home / archiefcentraal / voorjaarstocht fietstoerclub heikera

voorjaarstocht fietstoerclub heikera

Fietstoerclub Heikera uit Heino houdt zondag 25 april de traditionele Voorjaarstocht. De start en finish van deze reguliere NTFU-tocht met afstanden van 30, 60 of 100 kilometer is bij café- restaurant Oortwijn, Canadastraat 9 te Heino.

De inschrijving voor de 100 km is tussen 8.00 en 12.00 uur en voor de 30 en 60 km tussen 9.00 uur en 12.00 uur. De eindcontrole sluit om 16.30 uur. De 30 km tocht voert richting Wijhe en vervolgens naar Fortmond. Deze deelnemers hebben hun stop bij camping ‘t Haasje.

De 60 kilometer volgt een deel van dezelfde route, maar deze rijders fietsen door naar Olst en hebben hun stop bij restaurant De Lepelaar bij De Eikelhof. Langs het Overijssels kanaal wordt vervolgens richting Heino gefietst.

De rijders van de 100 kilometer volgen grotendeels de route van de 60 kilometer maar fietsen door naar Bathmen en Loo-Bathmen. De stop is bij Het Bonte Paard in Dijkerhoek. In dit traject zitten voor de sportievelingen op de racefiets een paar lange, rechte stukken van 3 à 4 kilometer. Bij Heeten is er weer aansluiting op de 60 kilometer route. Meer info op www.heikera.nl.

Lees ook

Kapsalon Turnaround Diepenveen bestaat 12,5 jaar

DIEPENVEEN – In februari 2009 heeft Heidi ter Veer de kapsalon aan de Draaiomsweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.