voetvolley en volleybal op toernooi vocluma

De Mariënheemse volleybalclub Vocluma houdt op Eerste Pinksterdag, zondag 23 mei, wederom het Pivotoernooi. In verband met het 40-jarig bestaan van Vocluma krijgt dit volleybal- en voetvolleytoernooi een extra feestelijk tintje.

Voor het toernooi kun je je nog inschrijven tot uiterlijk 7 mei. Een volleybalteam moet uit zes personen bestaan. Deze teams moeten minimaal twee dames en maximaal twee NEVOBO-competiespelers bevatten. De minimumleeftijd is 13 jaar. De inschrijving kost 25 euro per team. Voor het voetvolley bestaat een team uit twee personen. De minimumleeftijd is 13 jaar en de inschrijving kost een tientje.

Aanmelden kan bij Ellen Schrijver, pivotoernooi@vocluma.nl. Je kan ook bellen naar 06-18806208.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.