voetbal academie organiseert voetbalkamp

De Voetbal Academie organiseert voor de tweede keer een voetbalkamp zonder overnachtingen in de eerste week van de zomervakantie. Op 12, 13 en 14 juli zal op het sportpark van Wijhe’92 drie dagen lang gevoetbald worden.

De Voetbal Academie van Daan Koerhuis biedt wekelijks training aan op het kunstgrasveld van Wijhe ’92. Jongens en Meisjes van verschillende verenigingen schrijven zich hier voor in. Momenteel trainen er wekelijks 33 kinderen waarvan 9 op woensdag en 24 op vrijdag. In groepen van maximaal 12 kinderen wordt er gericht getraind op techniek, inzicht, coördinatie en mentale vaardigheden.

Het Voetbalkamp is een mogelijkheid om kennis te maken met De Voetbal Academie. Op maandag 12, dinsdag 13 en woensdag 14 juli zal er van 9.30 uur tot 16.00 uur gevoetbald worden op het complex van Wijhe’92. Door middel van spel en trainingsvormen, competitie-elementen en leuke wedstrijdjes zullen kinderen drie dagen met voetbal bezig zijn.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie kijk dan op staging2.devoetbalacademie.nl of mail naar info@devoetbalacademie.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.