vijftien belangstellenden bij tekenworkshop

Zo’n 15 tekenliefhebbers zijn gisteren naar de tekenworkshop in het Kulturhus in Raalte gekomen. Tijdens de workshop werkten de deelnemers aan het thema ‘blaffende honden bijten niet.’ Iedereen mocht een eigen karakter van een hond ontwerpen.

De workshop werd aangeboden door de Fiep Westendorp Foundation. Deelnemers mochten een gedicht over een hond uitkiezen en dat meenemen naar de workshop. Samen met illustator Katja Kaduk maakten de tekenliefhebbers met behulp van kleurpotloden, inkt, verf en pastelkrijt hun creatie. Ondertussen vertelde Kaduk hoe ze uit een leeg vel een kinderboek laat ontstaan en wat haar beroep van illustrator precies inhoudt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.