videoclub heino enthousiast na workshop

Afgelopen zaterdag namen de leden van Videoclub Zoom Out deel aan een workshop van cameraman Bart Voogd uit Raalte. De reacties op de workshop waren erg enthousiast. Zowel deelnemers als Bart Voogd waren zeer goed te spreken over het verloop.

Op zaterdag 10 april hebben leden van Videoclub Zoom Out zich laten zien in het centrum van Heino. In februari had Bart op de clubavond het theoretische gedeelte uitgelegd en zaterdag werd het geleerde door 3 groepen van 4 leden in praktijk gebracht.

Zo werden er interviews gehouden omtrent de Leugn’pompe, werd er een achtervolging in scène gezet en werden de mooiste en opvallendste plekken van Heino gefilmd. Hierbij werden ook niets vermoedende passanten geïnterviewd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.