vervangend busvervoer tijdens dauwpop

Omdat de treinen niet rijden op het traject Zwolle – Nijverdal, biedt de organisatie van Dauwpop vervangend busvervoer aan. In samenwerking met Tripticket kun je met de bus vanuit Heino en Raalte naar het feestterrein.

Op de website van Tripticket kun je voor tien euro een retourkaartje kopen voor de festivalbus. Per boeking komt er twee euro boekingskosten bij.

Opstapplekken zijn in Zwolle de achterkant van het station, in Heino Restaurant Jan Steen en in Raalte het station. Vertrektijden uit Zwole zijn 9.30 uur en 11.30 uur, uit Heino om 10.00 uur en 12.00 uur en vanuit Raalte om 10.15 uur en 12.15 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.