veiling feestweek lemelerveld 1550 euro

De veiling tijdens de feestweek van 2009 heeft 1550 euro opgeleverd voor het goede doel. De inmiddels veiling, gehouden door de Stichting Festiviteiten Lemelerveld en Carnavalsvereniging De Sprokkelaars, geniet inmiddels regionale bekendheid door de originele uitstraling die hij heeft.

Afgelopen zaterdag werd de opbrengst van de veiling overhandigd aan Inge Bosch, ambassadeur van CliniClowns. Blij en enthousiast over het initiatief en het evenement, nam zij de cheque in ontvangst waarna de bekende rode neuzen als blijk van waardering werden uitgedeeld.

De feestweek in Lemelerveld begint dit jaar op woensdag 11 augustus met de braderie en ludieke veiling die dit jaar op het vernieuwde evenemententerrein worden gehouden. Het goede doel waar aan de organisatie dit jaar een warm hart toedraagt is het Ronald McDonald Huis Zwolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.