Home / archiefcentraal / veertig boetes bij verkeerscontroles

veertig boetes bij verkeerscontroles

Tijdens de verkeerscontroles van gisteren, heeft de politie veertig bekeuringen uitgedeeld. In elf gevallen droegen bestuurders geen gordel. Zeven keer kon een bestuurder zijn rijbewijs niet tonen en ook zeven keer had iemand geen kentekenbewijs bij zich.

Daarnaast werd er drie keer een bon uitgeschreven voor niet handsfree bellen, één voor niet correct werkende verlichting op de aanhangwagen, en bromfietser reed zonder helm. Verder werd ook geschreven voor het overschrijden van de doorgetrokken streep, het negeren van een stopbord, rijden zonder rijbewijs, overschrijding constructiesnelheid bromfiets, onnodig seinen en voor te snel rijden.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.