veertig boetes bij verkeerscontroles

Tijdens de verkeerscontroles van gisteren, heeft de politie veertig bekeuringen uitgedeeld. In elf gevallen droegen bestuurders geen gordel. Zeven keer kon een bestuurder zijn rijbewijs niet tonen en ook zeven keer had iemand geen kentekenbewijs bij zich.

Daarnaast werd er drie keer een bon uitgeschreven voor niet handsfree bellen, één voor niet correct werkende verlichting op de aanhangwagen, en bromfietser reed zonder helm. Verder werd ook geschreven voor het overschrijden van de doorgetrokken streep, het negeren van een stopbord, rijden zonder rijbewijs, overschrijding constructiesnelheid bromfiets, onnodig seinen en voor te snel rijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.