vandaag ook nog open dag bij auto centrum

Na een drukke eerste dag houdt het Auto Centrum Salland en AKR Bosch Car Service ook vandaag (zondag 11 april) nog open huis bij de nieuwe vestiging aan de Zompstraat in Raalte. Zo’n drie maand geleden namen Wijnand Elshof en Monique Scholten uit Heino keukenzaak Keukenstunt aan de Klipperweg in Raalte over om daar te beginnen met Auto Centrum Salland.

Enkele weken later werd bekend dat Elshof ook maar meteen AKR Bosch Car Service in Raalte had aangekocht. “Natuurlijk is het snel gegaan”, vertelt Wijnand. “Maar ik heb de juiste mensen naast me, zonder hen was dit niet mogelijk geweest. Hier vertellen Wijnand en Monique het hele verhaal.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.