twee concerten voor koor zanglustexcelsior

Wie een gevarieerd programma wil horen, van Psalmen tot aan de Amsterdamse grachten, moet op zondag 17 april naar de Nicolaaskerk in Wijhe. Kun je dan niet, dan kan je nog naar het Dorpshuis in Windesheim op zaterdag 24 april. Op beide plekken treedt het koor CGZ Zanglust/Excelsior uit Wijhe op.

De concerten staan onder leiding van Klaas Schaap uit Ommen. Het koor krijgt hulp van het koperensemble Soli Deo Gloria uit Ommen, van Willemien Schaap-Riezebos uit Zwolle op de dwarsfluit en voor ondersteuning op de piano zorgt Marijn de Jong uit Kampen.

De aanvang is op 17 april in Wijhe om 20.00 uur en de kerk is vanaf 19.30 uur open. De toegang is gratis en na afloop van het concert wordt een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten. Op zaterdag 24 april is de aanvang 20.00 uur en is het dorpshuis vanaf 19.30 uur open. Bij dit concert kreeg het koor ook medewerking van het Mannenensemble ‘Into My Heart’ uit Zwolle.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.