trouwen in gemeentehuis tijdelijk onmogelijk

Normaal gesproken kost trouwen op een doordeweekse dag op het gemeentehuis 247,25 euro. Trouwen in het Hoftheater kost de komende maanden daarentegen 150 euro. Om ook een alternatief te bieden, heeft de gemeente de trouwtarieven voor trouwen op lokatie en trouwen op Den Alerdinck ook tijdelijk aangepast. Trouwen op Den Alerdinck op vrijdag kost normaal gesproken 879,40 euro. De komende maanden haalt de gemeente daar 200 euro vanaf.

Trouwen op lokatie kost normaal 247,25 euro, daarbij komt nog een toeslag van zo’n 50 euro. De toeslag van de vijf tientjes vervalt tijdens de verbouwing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.