Home / archiefcentraal / top 1050 op airplay radio

top 1050 op airplay radio

Dit jaar bestaat Wijhe 1050 jaar. In het kader van dit festijn brengt Airplayradio in de feestweek in Wijhe de Wijhese Top 1050. Vanaf vandaag kan iedereen op zijn favoriete plaat stemmen. Alle stemmen worden verwerkt tot de Top 1050.

De lijst wordt uitgezonden in de periode van 30 april tot en met 3 mei vanuit een tijdelijke studio in de Langstraat. Ook kan er live worden meegekeken in de studio via IJssellandtv. Naast de TOP1050 zijn er ook live verslagen van de festiviteiten in het jubilerende dorp Wijhe

Stemmen kan op de website www.top1050wijhe.nl.

Lees ook

Preventieve bestrijding eikenprocessierups van start

ZWOLLE – De provincie Overijssel is gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.